Kattlucka!

 
Ja då var det alltså dax. Att låta damerna få bli lite mer självständiga.
Känns ganska tufft att sätta sågen i en hel dörr!
JR var modig och bara gjorde slag i saken efter att katterna nu är mer vilda en tama inomhus...de vill UT!
Denna variant var det vi satte in, den skall vara intelligent nog att kunna släppa in bara våra katter och stänga för övriga världen.
 
Ingen återvändo....
Sedan satt den där!
Den upppmärksamme kan se att det står en halv bil i vår lillhall....grrrr.... JR tar liksom över...själv får jag ju inte ens ha cykeln i garaget...
Helt lätt var det inte att få katterna att fatta det här med luckan....de tycker att den är hård att stånga upp! 
#1 - - Camilla:

Åh, så fint! Visst tar det emot lite att sabba dörren, men jag har en känsla av att det alltid kommer att finnas katt även i erat hus och då har de ju lika mycket rättigheter till en dörr som ni. ;)
Vi satte upp den lite i början, så att de lättare kunde öppna den med huvudet/nosen. Det där kommer att gå lätt inom bara någon dag. Vår lilla lärde sig att gå i lucka helt utan att vi visade henne (hon ville ut fortare än vi ville) och den gamla katten fick vi hålla på i en vecka och försöka lära, men hon totalvägrade i början.
Vilken otroligt fin dörr ni har. Så fint med dubbeldörr så där, det ger verkligen "storhuskänsla". :)
Och nej, jag hade varken klickskor eller vadderat och fixade 10 mil ändå. Dessutom ingen racercykel. Klickskor vill jag ha, mest till spinningen. Kunde inte låta bli att klicka hem nu då det var så billigt. :)
Hur är det med tävlingsnerverna? Vi kör ju nästa helg 1 juni och du har 2½ vecka kvar om jag inte minns fel. Jag är mest orolig för att det ska bli skitväder.
Ha en fin tisdag!

#2 - - Kraka:

Jag har taggat dig i en utmaning. Vore kul om du vill vara med.
http://kraka.moah.se/2013/05/21/tegelstenar-en-utmaning-om-bocker-jag-last-och-vill-lasa/

#3 - - Mor och Far:

Lycka till med kattluckan!!
Ska bli spännande att höra hur det går.

#4 - - Mia:

Lite galet att såga i en så fin dörr men katterna är nog överlyckliga. Passa bar så dom inte tar in små presenter till sin snälla husse och matte. När vi hade Knasen gav han oss; levande och halvdöda möss, en levande liten ödla, en halv sprattlande orm och en gigantisk daggmask lagd lite snyggt i en av mina tröjor mm mm.