Veckan i snabba drag.

Den här veckan har varit mycket. Jag har egentligen bara gjort det jag planerade. Almanackan var helt full.
Jag har hela veckan jobbat förmiddagspass 7-16 med KUA-IVA. Det är mycket stimulerande, utmattande, utvecklande och superroligt. Att i grupp handleda ett team blivande specialister i IVA-vård i avseende kommunikation och reflektion. 
Denna vecka har JRs bästis o jobbarkompis sedan närmare 15 år tillbaka hittats död i sitt hem, endast 48 år gammal. Det har påverkat oss mycket och vi har svårt att ta in det. Detta kort tog jag på honom i våras när han var hemma hos oss och provåkte JRs bil.
Efter jobbet i onsdags var jag också inne i stan på Sophiahemmet på föreläsning för skolan. Det var ännu några mkt intressanta och givande timmar.
En sak till som ger bra känsla denna vecka är att vi köpte en blombukett och en flaska vin som tack till vår granne som var så otroligt engagerad och stark i våra diskussioner med kommunen om det planerade modulhusboende på vår äng. Saken är den att vi är oense om annat grannar emellan med honom men i denna fråga ville vi verkligen tacka honom. Vi blev mycket glada att få ett väldigt fint tack-sms tillbaka, det kändes mycket bra.
På all annan ledig tid har vi gipsat lillgrabbens rum. Typ 1-2 gipsskivor per dag.
Nu är det fredag efter jobbet och jag är på väg in till stan o möta Darr. 
 
#1 - - Mor:

!?! Kul!