I förrgår började hösten för mig.

I förrgår kändes som en avgörande dag för säsongsbyte.
I går kände jag för första gången att värmen gått på i nedervåningen golvvärme. 
I förrgår var min lediga dag denna vecka och jag kände att jag var tvungen att ta tag i hemmet, jag har lagt det åt sidan under sommaren, grävt och pysslat med annat. Nu är det dags att ta ansvar för att allt funkar igen.
I förrgår tog jag bort all sommar på balkongen. Gick med alla blomlådorna den långa vägen till komposten och tömde. Nu är det ett minne blott.
Alla dynor och pynt åkte upp på vinden. (Altanen får jag ta en annan dag).
Sedan klippte jag allt gräs.
Jag tvättade och hängde 4 maskiner tvätt + tog hand om ren tvätt som skulle vikas och in i skåp. 
Plockade bort alla verktyg och målarfärg som legat utspridd på övervåningen och städade vardagsrummet för en nystart.
Hela familjen samlad inomhus runt middagar igen. 
Tänk att inte alla kan vara normala samtidigt på en bild ☺️!
Igår torsdag började skolan igen. En heldag på Sophia med info om denna kurs drog igång det hela. Bara att ta tag i det igen.
Mycket trevligt att träffa tjejerna i studiegruppen igen även om 40% gruppen var sjuk. Hoppas på bättre uppslutning inom kort. Vi höll dock tät kontakt på chatten med de krassliga under dagen.
Stora sonen är så snäll och hjälper till med saker hemma alltmer. Man blir varm i hjärtat. Denna dag bytte han hela låset och handtaget och alltihop på bakre ytterdörren då det gått sönder i sommar.
En liten joggingtur tog jag på kvällen. Första på säkert en månad. Om vi köper ett landstället ska jag lova mig själv att inte ha några löplopp inplanerade på hela nästa år, jag ska bara jogga lite för att det är härligt. 
Fredagen ägnade jag åt att åka till sjukhusbiblioteket och hämta beställda böcker inför kurserna.
Jag storhandlade på vägen hem och sedan städade jag på kontoret så jag får plats att plugga igen + att jag städade ur 4 handväskor som var på gång och svämmade över.
Det är en skön känsla när de fulla med gamla kvitton plötsligt blir tomma! Jag lagade tacos till familjen och linsgryta till matlådor till mig till jobbet i helgen sedan var de dags att åka och jobba helgens nätter.
 
 
 
#1 - - Mor:

Jag har lärt mej att dygnet har 24 timmar! När jag läser allt Du gör undrar jag om Huddinge-regionen har det dubbla? Hur hinner Du med och var får Du orken ifrån? Trevligt ändå att se vad ni/Du pysslar med. Idag visning på Gotlands-huset samt på tisdag kväll. Själva börjar vi kolla tidtabeller och rum ang. resan över.