Wrestling live!

Igår på gymmet pratade JR och Stanislaw så där lite allmänt som de gör. Stanislaw är mannen på bilden ovan som håller en gubbe upp och ned. 
Han frågade om jag och JR ville komma till ett ställe vid Globen på kvällen och se honom och hans likasinnade på en wrestlinggala! 
Vi tyckte det var en rolig idé och vi åkte dit. Inte för att jag direkt visste vad det var...
Det var i varje fall män (och kvinnor) som i ett skådespel brottades och slängde varandra i golvet med akrobatiska konster. Det var dramatiskt och hårda tag...fast inövat.
Allt var alltså intränat och de gjorde showerna "med varandra" fast det utåt sett skulle se ut som de slogs mot varandra. Golvet lät väldigt hårt när de slängde varandra i golvet men det var nog också meningen. Allt såg våldsamt ut men det var ingen som gjorde illa sig på riktigt.
Det var som en kombo av gladiatorer, akrobater, clowner och skådespelare. Jättekul att se och publiken var verkligen eld och lågor i skådespelet! Musiken och ljussättningen var tung och medryckande. Rökmaskiner och roliga kläder gjorde sitt till. Publiken var ca 200 stycken i en perfekt publokal. Ingen trängsel och alla såg allt. Jättekul att ha sett faktiskt!
 
 
#1 - - meh.blo.gg:

:-) Vill med kolla på wrestling