Framme i Los Angeles.

Efter en 400-kronors-frukost med "Drick-så-mycket-alkohol-du-vill" till omeletten satte vi oss nervösa i bilen. (Obs, vi utnyttjade inte frukosterbjudandet).
Jag kan varmt rekommendera denna app GPS som kostade ca 300 kr till telefonen. Den är helt otrolig och fungerar i offlineläge efter att man laddat ned de delstsrtkartor på wifi hemma som man behöver.
Den pratar svenska och fungerar på både bil och promenader. Beskriver perfekt hur man ska åka och i vilken fil.
Lite exempel på hur det ser ut när man åker.
Ca 45 mil var det och vägen var väldigt kuperad men bred och lika dan  hela tiden, en lååång öken helt enkelt.
Hur som helst, vi behövde inte stå i så långa köer som vi förväntat oss när vi närmade oss LA utan vi bara landade helt odramatiskt ca 4 km från Hollywood där vi nu ska bo i 5 nätter i ett lägenhetshotell som heter Palazzo.
Riktigt lugnt och fint läge i Los Angeles och lägenheten är toppenfin!
Lägenheten ligger 800 meter från ett riktigt trevligt shoppingcenter som heter The Grove.
Vi promenerade dit och äntligen hittade vi massor av bra mat till normala priser. Inte billigt men normala Sverige-priser för lunch. Vi åt på jättetrevliga "Farmers market".
Sedan gick vi till en mataffär och shoppade lite frukost mm.
Det visade sig sedan att det var en kombinerad hälsokost-ekoligisk affär och det var troligen därför det var svårt att hitta kaffe, läsk och grejor + att det var ganska dyrt.
Dock enkelt att hitta glutenfritt!
Sedan gick vi hemåt. Här är vår gata och ingång.
Nu sitter vi i soffan o äter ekologisk ost och glutenfria kex och tittar på tv. Allt är så lugn jämfört med Las Vegas! Skönt.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Mor:

Som vanligt jättekul att se alla bilderna! En jäkla "hemsk" färgsättning på, vad jag förstår, ska vara lägenhetshotellet. Gult, lingonlilamörkrött och en röd färg till. Vilka färger! Men det är väl sånt som är lite kul med att åka utomlands och se lite annorlunda saker. Men i mina ögon lite för vräkigt både här och där. Inget "Mys-Pys" precis.