Hur svårt kan det vara?

Igår lyckades vi ju hitta en matvarubutik för första gången. Vi tyckte det var konstigt att det inte fanns någon Cola eller godis och allt var så sjukt dyrt och vi förstod att vi hamnat i en hälsokost-supermarket. Den hette Trader Joe.
När vi skulle äta frukost i morse märkte vi att yoghurten var gjort på kokosnötmjölk (läs kräkvarning!)
Äggen var god smak på men den förbannade gas-spisen vägrade ju koka upp vattnet så äggen låg o gonade sig till stenhårda (vårt fel)...dessutom hade vi inget salt.
(Kaffet jag fick tag på var koncentrat flytande man blandade med vatten...skumt men funkade).
Flingorna vi trodde var glutenfria chokladflingor som JR var glad över att ha hittat visade sig vara "Purple corn coverd with brown rice..no sugar". Hur som helst gick de att äta. 
Idag tänkte vi att vi måste komma till en bättre mataffär, se en riktig Amerikansk fantiserade vi om.
Vi frågade vakten på hotellet var närmaste fanns vi promenerade bort till The Grove shoppingcenter och mitt e mot låg affären Whole foods han tipsar om en stor en.
Vi gick glada i hågen in och började operation shopping mat. Vad händer? Samma sak här! Sprutgrädde gjord på soja och ris!
Inget tvättmedel eller bacon eller läsk här inte! En lika dan affär till! Fick dock tag i några få produkter gjorda på komjölk av kor som inte ätit besprutat gräs....
Margarinet som fanns var importerat från Irland. Vad är det för ekologiskt med det?
I morgon hoppas vi finna en riktigt onyttig vanlig jäkla matbutik!!! Vi verkar bo i ett hälsokvarter, finns knappt en överviktig människa här men det kanske är så när det är så nära Hollywood.
Vi promenerade upp dit idag men det skriver jag om senare.
Hur som helst, vår lägenhet är så tyst och det är så lugnt i denna stadsdel att det är svårt att fatta att vi är i Los Angeles. Det är bra mycket livligare hemma.
#1 - - Anonym:

Leta upp en Ralphs, har garanterat även onyttigheter😂 Vi bodde i närheten av en sådan. Lite socker måste man unna sig på semestern.
Kram / Mia