Orleans och Mr Olympia Las Vegas!

Jag tror att det börjat bättre än vad vi hade kunnat hoppas!
Först av allt lyckades vi köra till det nya hotellet Orleans och tanka på Cirkel K på vägen, bara det var en spännande upplevelse!
Redan när vi kom till hotellet Orleans igår ramlade vi över JRs absoluta idoler! Den första vi stötte på var Dorian Yates. Han var väldigt glad och Jörgen var ännu gladare! 
De liksom bara bodde där och gled runt och bjöd på sig själva. JR blev ju lyrisk!
Gubbarna som är hans absoluta idoler är forna bodybuilding-stjärnor som idag är ganska "normala" män....fast fortfarande stora stjärnor. Denna man har vunnit Mr Olympia som vi ska se i morgon 6 år på raken, 1992-1997.
Denna man stötte vi på på hotellet  också, Dave Palumbo, jag bloggar dem eftersom de är minnen för JR.
Alla idoler var träffat är inte åldermän utan
rejält aktiva och atletiska. Jag försöker hålla isär alla men det är inte helt lätt.
 Hur som helst, hotellet är mycket stort och det är här arenan där tävlingarna går ligger. Halva hotellet är fullt av rökande tanter o gubbar som spelar på maskiner och den andra halvan är världens fitness-och bodybuilding-elit som bara äter kyckling och broccoli...och så är det lite såna som oss, vanliga också.
Första kvällen råkade vi förstå att man kunde köa en timme så fick man gå runt och kolla formen på flera av dem som skulle tävla. Det gjorde vi ju så klart. Trots att jag inte vet vem någon är så har det varit väldigt kul och alla är så snälla och det är en mycket trevlig stämning som jag trodde skulle kännas väldigt påklistrad här i USA men det känns inte så, alla är galet varma och vänliga, kändisar som vanligt folk och alla pratar med alla.
Dexter Jackson.
William Bonac.
Phil Heat! 
Ja, det blev mycket fotograferande med mobilen till JR.
På fredagen köade vi obegripligt länge men i trevligt sällskap för att komma in på mässan. Kösystemet vid mässhallen var under all kritik trots att vi alla hade biljetter.
Vi pratade så mycket med folk i kön och trots hettan och det obegripliga kösystemet var alla så uppåt och glada så det var ett rent nöje att köa!
Herre Gud vad jag ligger efter med bloggandet nu. Får slänga in bilderna så får vi se om jag hinner skriva till text sedan.
Inne på mässan köpte v lite träningskläder och kollade in bodybuilding-stjärnor och provsmakade proteinpulver tills vi var proppmätt.
På fitnessmässa fick man köpa helt smakfri ris, broccoli, ägg och kyckling till lunch.
Jay Cutler.
JR Fick massa signerade affischer som vi ska rama in och ha på väggen i vårt framtida lilla gym på lantstället. Vi verkligen drömmer om ett lantställe.
Bransch Warren fick chansen att fotografera sig med mig!
 Strength Cartel Fick möjligheten att fotografera sig med Zinedine Zidane!
2 dagar i mässhallar sedan hade vi 1000-tals provpåsar på proteinpulver och t-shirts med oss hem.
 
 
 
#1 - - Mor:

Karl Alfred då? Han som käkar spenat och blir stark! Var fanns han?