Fredag den 13:e juli!

Sent ska syndaren vakna så igår köpte vi picknick-utrustning på Ö&B. D sade fel....Eller trodde det hette Pignig-filt. Detta föranledde att vi utnämnde oss till The Pigniggers! Vår plats på Djulöbadet är ledig varje dag när vi kommer trots att det är så mycket folk så vi har utnämnt den till The Pignigggers-reservation.
När vi åkte till badet lyssnade vi på P1 och sommarprataren.
Sommarprataren spelade ett stycke opera. Då berättade JR att han jobbat ett hus en gång där en kvinna sjöng opera hela dagarna. Han sade:Jag var länge säker på att det var Malena Ivarsson som bodde där! Vad svarar man på det? Jag började gap-flabba!
(Malena Ivarsson är väl inte operasångerska utan sexterapeut....) Sedan skrattade vi länge, det var så klart Ernman som han avsåg.
På väg hem försökte vi gå in i den närbelägna Floda kyrka...eller heter den Flodafors kyrka?
Den var stängd så vi fick nöja oss med att ta ett kort på utsidan. (Enligt en dam vi träffade bodde en karl på 60-talet, Murare Ek från Finland i vårt Didrikstorp och han söp hårt för att våga jobba på detta kyrktak. Vad som är sant vet vi inte.)
Sedan åkte vi hem o gjorde paj o kladdkaka då vi skulle få gäster, våra härliga grannar!
Vi fick en vacker bukett ringblommor av dem, de doftade precis som jag minns från när jag var liten.
Sedan åkte målningen fram.
Först var det lite blygt med inspirationen men det tog sig och vi hade en trevlig kväll med målning till opera.
Mycket känslor i gungning 😁
Jäkligt trevligt helt enkelt.
Sedan fotade alla alstren
 
 
 
#1 - - Sarah:

Mysigt me picknick :)

#2 - - Mor:

Att Du får folk att måla så där rätt upp och ner!? Måste kolla vad det är för färger ni målar med. Har köpt en regnmätare, lagt fram golfbollar....till nästa gång vi "våld"-gästar er. Synd om dej som börjar jobba...…..