Plötsligt har det gått en vecka eller två...

Nu är hösten här. Mörk, dimmig, blöt, färglös med insikt om att det är många månader till ljuset återvänder. Hur som helst, jag lider inte så mycket av denna årstid som många andra, tycker till och med att det är mysigt och vackert....oftast.
Inte lika vackert är det i skolan men vi kämpar på. Igår måndag och i dag tisdag är det månadens heldagar i skolan med seminarium och föreläsningar från morgon till kväll. Skola är det så klart hemma också med mkt disciplin. Läser artiklar dagligen och försöker skriva  200 ord per dag i PMet till magisteruppsatsen. Ibland har man flyt och då är det kul...ibland mindre flyt och mindre kul.
Igår när jag var jättetrött när jag kom hem från skolan så beslutade vi oss för att byta gym från Hagsätra Actic till Stuvsta Fitness 24 eller vad det heter.
Jäklar vilken kick! Så ljust och så fint och så lite folk där i Stuvsta jämfört med alla gäng som går runt och gastar, tuppar sig och trängs i Hagsätra. Det här är så nära också! Hit kan D gå själv också utan att man är rädd. Bra val av oss! Ska bli kul med lite nytändning på gymfronten hoppas jag! Det är det här gymmet i Stuvsta yngsta sonen går på också! Kul om man ser honom med kompisar lite också. Nä, mot skolan och en dag med kvalitativ analys. Ska blogga ikapp!