Jag borde inte blogga detta...

Vi är ju runt och tittar på så mycket sommarställen...
Igår kväll var vi till Vingåker och hade en privat visning på detta ställe. Det var så fin känsla men så oerhört mycket som måste göras. 
Alla husen såg riktigt ledsna ut på utsidan men ladan t ex var riktigt toppen på insidan med fin verkstad och snickarverkstad och loge mm. Trots att taket var så dåligt var det inte blött inuti. Här skall nog tak läggas omgående av ny ägsre.
Övervåningen i ladan. Torrt och stabil trots allt.
På tomten stod även detta lilla 17-tals hus. Det såg inte heller ut att ha långt kvar men var förvånansvärt välmående inuti. Ingenstans på denna gård fans fukt-lukt. Det var bara eftersatt underhåll...
Övervåningen i 17-talshuset. Torrt och fint.
Nedervåningen i ett av rummen i det huset. Man skulle kunna göra så mycket.
Här är stora husets kök. Alla rummen i stora huset var mycket rymliga. Allt som saknades i stora huset var ett badrum men det fanns ett ok utedass. Det fanns diskmaskin och tvättmaskin i stora huset men inte dusch...hmmm....men det skulle nog gå att ordna.
Ja...vad ska man säga? Vi tyckte så mycket om känslan här. Nu brottas vi med tankar om hur vi ska gå in med arbetskraften och energin som behövs eller inte. Vi drömmer och längtar att få ett ordentligt projekt att arbeta med tillsammans. 
På torsdag ska vi titta på ett uppe i Forsmark som ligger vid havet. Priset och närheten till havet talar för det stället men känslan och potentialen att kunna göra något av det ska ju vara rätt också. Ja...vi får se på torsdag kväll om vi lägger något bud på något av ställen. Bägge ligger ju långt bort också...men det kanske är vår möjlighet om det inte ska komma någon rik Stockholmare och knipa ställena ifrån oss som tidigare skett.