Inga större utsvävningar.

Detta dygn har inte bjudit några större utsvävningar från orginalplanen. Jag jobbade ju natt även igår, sov till klockan 15.00 då klockan ringde på måndagen. Tog en kopp kaffe och satte mig i bilen 15:30 för att 15:55 sticka in huvudet på sjukhusbiblioteket och hämta ut beställd studietlitteratur i vanlig ordning. 
Infann mig 16.00 med studiegänget i forskningen lokaler för intensiva rensningar och sammanställningar i vårt material för den aktuella studieuppgiften vi jobbar med nu. Ingen tid för small talk utan vi körde på som de plugg-robotar vi är till 18.00 då jag var tvungen att åka hem, äta middag och packa ihop inför nattens jobb-pass.
Vi åt spagetti carbonara, gott och enkelt. 
Snabbt som ögat laddade jag ned ett mobilt bank-id igen eftersom telefonen var totalt återställd och sedan var det bara att hasta tillbaka till firman. 
Tursamt nog var jag utan ordinarie arbetsuppgifter i natt så jag ägnade mycket disciplinerat tiden till studier av nästkommande studieuppgift. Kändes som julafton att kunna göra det och att ha kraft och motivation att göra det intensivt nattetid.
Jag är jäkligt nöjd över det.
Nu strax dags att sova fram till 14.00 då jag ska stiga upp och förbereda yngsta sonens middagskalas för vår lilla men kära släkt.