Äntligen lördag!

8.00 på lördagsmorgonen satte jag mig i bilen. Färden gick så klart mot Katrineholm. Stanade till på Flugger i Flen och köpte lite färg. 40 glans vit för målning av dörr.
Åkte hem till L då vi planerade en liten secondhandbutikturné!
Nu kommer det i lite omvänd ordning här men i sista butiken hittade jag dessa 2 korgar. Vet egentligen inte vad jag ska ha dem till men det blev lite ...vill ha. I den understa kan jag bädda ned barnbarn iframtiden om vi får några. I den övre tänker jag mig att man bär ut tvätt till sträcket. grejorna i korgen är hälften L´s. Boken och kaffeburken är mina.
L får agera modell för alla mina fynd. På Magasinen hittade L en till Emmafåtölj för 200 till mig att klä om. Nu gäller det bara att komma igång med det där. Hittade en våg för 20 kr, ett par kryckor till JR i förebyggande (han kör ju Cross) för 50 kr och ett kammarlås för 100 kr, riktigt rostigt och eländigt.
Det här är njutning på hög nivå och det bästa är att L är lika dan, gillar att mysa runt i dessa affärer! Vi sade att vi snart har tillräckligt med material för att själva göra en secondhandbutik!
Sedan åkte jag vid 13-tiden ut till mysiga lilla Disrikstrop. Vad jag har längtat! Hela veckan!
Mamma och pappa kom i det närmaste samtidigt och denna lördag skulle de sova över med mig. 
Mamma hade med en himmelskt god Ambrosiatårta som hon gjort till kaffet.
Mamma och pappa for ut att jobba i landet som skållade! De gick all in och började rensa och vända ned gödsel.
Jag började nog så smått med dörrkarmen då och kom på att...fasen vad svårt det är. Det där jäkla kammarlåset hamnar inne i karmen...på fel sida...men vad ska man göra när dörren går åt fel håll på en liten kattvind? Jag får kämpa på och köpa läget. Allt jag han denna helg var ändå bara att få upp själva fodren. Kommer gå åt många lager spackel här och någon pianolack på det kommer det inte direkt bli tal om, det får bli lite torpet-stil.
Jag får säga som pappa....med lite färg på det där sedan så kommer ingen gå och fingranska det där in i minsta detalj. Hopppas det, det var svårt. Speciellt att göra det övre högra hörnet som skulle sågas av innan det satt ihop....kommer krävas spackel här.
När vi hade gått imål fick vi en öl i soffan!
Innan jag kom ut till Didrikstorp hade jag stannat till på Matpiraten och där fått tag på riktigt fin biff. Jag sade till charkuteristen att min pappa är specialist på att steka god biff och då sade han att min far skulle bli stolt över mig för valet av biff denna dag och det kan jag säga att han blev! Jäklar vilken fin biff vi fick till middag!
På kvällen tittade vi på tv. Jättemysigt!
Rätt vad det var for mamma och pappa upp och gjorde vardagsgympa. Endera stod de på ett ben eller satt på huk framför tvn.
JR var denna kväll ute på galej med boysen...eller gubbarna...vilket man nu föredrar. Detta kort är lånat av @Micke80 på Insta. Jag tycker de ser ut att ha det jättetrevligt!