Båtutflykt och snorkling.

Jag har inte hunnit titta igenom bilderna från igår så noga men några bilder får det allt bli direkt! Det är lite risky att ta med stora kameran, det är så få man kan räcka över den till och be dem knäppa en bild när även jag är med.
Dessutom sticker JR ibland iväg med den och vill fota något vackert och glömmer att den är inställd på manuellt läge... Det är väldigt ljust här och trots mörka filter på kameran blir bilder väldigt ljusa.
På bilden ovan så satte jag kameran i en Koreanskas händer och bad henne bara trycka av och jag hade tur :-)!
På dessa bilder (i den positionen) sade sönerna att D och jag såg ut som ryska luder...hmmm.... Jag håller inte med om det! Jag tror inte man ska jobba med sådant vare sig i min eller D's ålder! Jag tycker bara det är fina strandbilder!
Det är så sagolikt vackert i mina ögon med dessa färger. Fiskar i alla regnbågens färger simmar runt benen.
Flera mamma/pojkarna bilder blev det denna dag, det värmer modershjärtat! 
Ja det blev lite uppställda bilder denna dag men resten av tiden låg vi ju i och snorklare och då var det svårare att fotografera.
Man hoppar i från båtarna helt enkelt. 
 
Gulliga vilda apor träffade vi på också.
Kort på gunga har vi tagit med familjen varje gång vi varit i Thailand. Kul att se hur barnen växer!
Alltså det finns massor av kort från denna dag men jag hinner inte kolla igenom förrän vi kommer hem tror jag.
A skulle väl bli helt galen om han såg denna bild fniss...Bäst jag lägger en till när han ser lite normal ut :-)
 
 
Önskar er alla ett riktigt gott nytt år där hemma!
Jag önskar bara att vi alla får vara friska och i stressen har tid att se det fina i livet 2017! Jag är så tacksam över min fina familj och över alla mina vänner!
Många av bilderna är mobilbilder tagna med ett plastfodral över. Några är tagna med den gamla av mina stor-kameror som jag vågade ta med. Någon glädje ska man ju ha av dem. Den fina kameran fick dock stanna kvar i Sverige.