Mycket jobb och lite nöje.

Jag gick av nattjobbet på tisdagsmorgonen. Jag jobbade med S och vi hade turen att inte vara på Covid-IVA utan vanliga. Dessa skydd har vi nu för tiden på vanliga IVA för att inte smitta varandra eller covid-negativa patienter. 
Direkt när jag kom hem på morgonen provade jag springa. Det gick förvånansvärt bra efter 12,5 timmars nattjobb. Var dock svårt att sova efteråt. 
Mysigt att vara hemma lite med familjen. Nu längtar vi riktigt hårt efter att få träffa vår lilla valp. Vi räknar dagarna. 1 v kvar. 
På onsdagen ville jag få in lite liv i mitt liv så jag åkte ned till torpet och såg till det. Det hade varit strömavbrott flera gånger hade grannarna meddelat. Allt var ok. Egentligen skulle jag S och L haft ett par dagar i torpet tillsammans nu i advent men så kom Corona andra vågen och förstörde våra planer. L bor ju i K-holm och kom i varje fall över och vi promenerade varvet tillsammans. Jag joggade 2 km där också. 
Ja försökte ha så trevligt det gick och satte upp lite mer adventspynt. 
Vad jag egentligen åkte ned för, som drog, var för att hämta ljusstöparutrustningen. Jag stöpte en omgång. Var as-tänd på att med hjälp av hönsnät stöpa ljuskronor som L introducerade tankar på förra året. Jag köpte nät på ÖoB på vägen dit. Gjorde några första prototyper. 
När jag blir ledig nästa gång... om det fungerar när man har valp ska jag produktutvecklare och massproducerade men det tar lite tid . 
På torsdagen sprang jag 2 km hemma igen. När man springer varje dag finns liksom ingen gnista för att springa längre sträckor men det känns väldigt skönt att bara komma ut. 
På torsdagen pysslade jag lite hemma. T ex klippte av skaften av D's farsdagsrosor till JR och lade dem halvtorkade på ljusfatet. Så får de "leva" vidare ett tag till. 
Jag pysslade till det lite med en av ljuskronorna. 
På fredagen var det dags att ta i med hårdhandskarna med adventspyntandet hemma.
Ja lite sånt som tvätt och sådant inför att jag på kvällen skulle gå på 5 nätter på raken på jobbet. 

Innan det blev så här mörkt sprang jag 5 km i novembers svaga solsken. 
Ja, sedan var det bara att avnjuta 62,5 h på firman.