Kvalitetshelg med M och C i Uppsala

Vi hade planerat sedan länge att vi denna helg skulle bo på hotell och träffa M och C för att bara umgås och fira lite Corona-styr vår födelsedag eftersom den blev uppskjuten då i vintras/våras. Nu kanske inte Uppsala var det bästa valet men det visste vi inte när vi bokade men hur som helst blev det det bästa valet eftersom stan var i lockdown och det inte fanns en människa ute. Detta hotell bode vi på.
Vi promenerade runt lite i stan. 
Snygga Halloweendekorationer.... hoppas vi det var. 
Sedan gick vi till domkyrkan. 
Vi tände ljus för våra saknade. 
Sedan gick vi till Restaurang Koh Phangan. 
Jättemysig inredning. 
Riktigt god mat som M och C bjöd på. 
Trevligt att få uppleva det här mysiga när vi nu går in i Coronaisolering igen. 
Efter maten fick vi snabba oss för då tog de oss till Padel! 
Det var jätteroligt och vi spelade dubbel... det kanske man alltid gör på Padel, jag har ingen aning men kul var det. Man märkte inte att man jagade runt efter boll, plötsligt hade en timme gått. Man märkte det dock senare på kvällen i rumpan, att det var ovana rörelser. 
Jättekul, det här vill jag gärna göra om ofta! 
När vi kom hem till hotellet blev vi överraskade och firade ännu mer med en lyxig presentkort fylld med godsaker, dricka och böcker. 
Vilken härlig korg! Vi började relativt snart att plundra den tillsammans. 
Mitt i bubbeldrickandet började M och jag peppa varandra på att träna så vi drog igång ett cooreprogram med bland annat 5 minuter planka på hotellgolvet och så började vi tala om att träna varje dag i November...



Blev mysigt rumshäng! 
Sedan gick vi till hotellets restaurang Bishops Arm för att äta middag. Jag var lite skeptiskt eftersom det var folktomt... 
Det var jättetrevligt men maten var en besvikelse. Vi tog Oxkind långkok. Det behöver ingen påminna oss om att aldrig ta igen.
En jättetrevlig dag. 
Efter nästa morgons hotellfrukost åkte vi hem och gick in i isolering.