En vanlig vecka i vardagen.

 
 Den senaste veckan har jag inte direkt varit alert med mobilkameran eller i livet generellt. Har pluggat mycket. Har lyssnat på böcker om antiinflammatorisk mat och tänkt att det är en bra ide att börja med. Köpt lite piller de rekomenderar. Ska inleda det hela...om jag nu tål kosttillskotten, jag brukar ju inte tåla sådant.Köpte Zink också och jag ska köpa Selen...det livgivande :-)
Köpte dessa 2 lampfötter för 40 kr för ett tag sedan och hittade när M och jag var en sväng till Myrornas helt förvånande dessa 2 glaskupor som passade i torsdags. Pga att den ena hade en liten nagg (som bara syns ...jättelite) fick jag dem tillsammans för 30 kr! Så ska köp gå till på myrornas om jag får välja! Har jag tur eller?
 JR börjar få ordning på sin kross han tagit ned i molekyler och sedan lagat och satt ihop igen. Sönerna är förtjusta.
 Vardagen....ja det är mest tvätt och plugg.
 Den här fina bilden på min snart 100-åriga mormor fick jag av mamma härom dagen. Mamma hade fått den av ålderdomshemmet hon bor på. Man blir glad. Fina mormor. Skulle vilja åka och hälsa på henne på Gotland. Jag tycker det ser ut som hon har det väldigt fint,
 Har sprungit ett par gånger den senaste vecka. Kändes bra. Sedan blev vi alla sjuka här hemma typ. Jag blev inte så sjuk som sönerna men det har legat på lut och jag har tagit Ipren 3 dagar på raken för att palla gå till jobbet.
 Fick denna bild på sms av maken i veckan. En sedvanlig vardaglig vy för honom när han går på toa. Frågor på det?
 I lördags var jag ordentligt orolig för sönerna, åtminstonen för lilla sonen. Bägge fick influensan men lilla hade svårt att andas heka dagen under lördagen och när han inte svarade i telefonen hos pappa åkte jag handgripligen dit och hämtade honom. 40 graders feber hade de bägge. De är dock bägge lite bättre nu. Katten Zigge är för jäkla gullig. Han låg och vaktade hos E när jag kom till pappa för att hämta sonen. Vilket runt fint ansikte han har. Så mysig kisse han också.

Besök på landet av Darr och T förra helgen.

All tid vid datorn går åt tilll det förbannade plugget så bloggen får stryka på foten lite men jag hoppas det är övergående. Längtar efter att få tilllbaka mitt vanliga liv och energi!
Vi åkte ut på landet förra helgen. JR fick provhålla 2 av de 8 snickarglädjekonsolerna jag sågat så jag fick se hur det blir sedan. Jag tycker det blir asbra, kommer att lyfta huset till gulligare intryck. Jag längtar intensiv efter vår, att få fixa på huset, klippa gräs... och speciellt efter den 3:e maj och att jag ska komma igenom så min uppsats blir godkänd då. Jag orkar inte om det inte blir så...tror inte jog orkar försöka det här igen eller förstöra mitt liv ytterligare med det här meningslösa helvetet med plugget.
Vi mötte på dagen upp Darr och hennes T i Katrineholm centrum och gick på Secondhand butiken.
Fanns ju mycket där som vanligt. Man skulle behöva många ensamma timmar därinne för att verkligen titta på grejorna.
Grabbarna var lättroade där inne även om de inte ville erkänna det.
T hade fått akut ont i knät och passade på att köpa både kryckor och blommig käpp.
Ganska stora problem belv det även denna helg då vattnet inte funkade igen. Nu hade allt frysit på utsidan av huset så vi fick smälta snö för att spola en gång i toa med... Ingen höjdare när man har gäster.
T som är en hejare på att elda proveldade i vår köksspis. Jag och JR stod och darrade av rädsla och upphetsning i ettt hörn. Hur som helst gick det så där. Det funkade men sprisen är ju spräckt uppepå så det rök in ganska kraftigt till dess spisen blev varm. 
Vi hade jättemysigt och spelade spel hela kvällen. Nya TP.
Även om inte vattnet funkade och vi fick ta hem all disk till Stockholm så var det en jättetrevlig helg. Nu ska vi dock vänta till det blir lite varmare innan vi åker ut dit igen. Tror inte huset mår helt bra av det här jojjandet av kallt och varmt hela tiden. Det är vinterbonat men då ska man nog hålla värmen uppe hela tiden inte bara var 5:e dag...
Åh vad jag längtar efter vår. Sitter och kollar på åkgräsklippare på blocket och plöjer alla avsnitt av arga snickaren för att lära mig något. Önskar att det fanns lite mer instruerande snickarprogram på TV...fan att inte Martin kunde hålla händerna enbart på hammaren!
 
 
 

Avtackning av 2 fina kollegor.

I fredags kväll träffades 40 st av arbetskamraterna på restaurang kolgrillen i Huddinge C för att tacka av 2 kära kollegor som nu ska göra annat i livet.
Mycket sorgligt för oss. De har en given plats i våra hjärtan och på vår avdelning. Här följer lite bilder jag och kollegan B tog med våra mobiler.
Bloggar dem här för att flera har önskat att gå gå dem.
 

Början av förra veckan.

Snön har vräkt ned. Jag har mest varit inne och pluggat.
På onsdageskvällen träffade jag gamla underbara IVA-gänget. Vi firade vår vän Talle som skulle ha fyllt 41 år. Det har blivit en fin vana att träffas på hans födelsedag. Kortet på honom hade hans syster med som vi hade på bordet.
En liten sväng till Stadsmissionen har jag hunnit också. Köpte bland annat lite retrohanddukar till landet.
Väldigt mycket snö kom det så vi var ju oroliga om vi skulle komma iväg till landet på helgen.