Tacksamhet

Jag är så tacksam för att ha mina söner och mitt barnbarn hos mig på besök även om jag jobbar. Jag hinner se dem lite varje dag.
Jag har sovit på dagarna efter nattjobb och efter att ha haft lite kvalitetstid vid frukost med lilla August. De har badat eller besökt vänner på dagarna.

Vi har haft lite vardag ihop och jag älskar det.
E och jag har till och med tittat på tv ihop! Det var många år sen.
Idag när jag vaknade hade sönerna rensat i trädgården och klippt gräset. Jag var tacksam bara för det men sedan satte de igång på allvar när jag tog August!
De klippte ned en djungel av syrener som snön i vintras lagt ned.
De klippte ena häcken ordentligt kort eftersom även den skadats av snötyngderna.

De sågade upp allt så att vi sedan lätt kan åka och slänga det.
De slet hela dagen stenhårt. Jag vaktade August och mitt hjärta svämmade över av tacksamhet.
Sen åt vi Tacos.
GB vaktade hundarna. Jag är så tacksam även för det. Sen åkte jag till nattjobbet för 6:e natten denna vecka. Då blev det totalstopp i avloppet eftersom jag startat disk- och tvättmaskinen innan jag åkte. Ja, det blev ju inte stopp av det utan det visade sig med bajsvatten över hela tvättstugegolvet att det var stopp! Mina trötta söner efter dagens slit fick vackert ta fram högtryckstvätten och rensa avlopp ut till gatan i ett par timmar. 
Vad ska man säga? Tacksamhet känns futtigt. Vilka grabbar jag har.
Jo en sak till att vara tacksam för. Min fina väninna S hade varit hos mig när jag sov och lämnat fina presenter till mig helt utan anledning. Ljusstakar och ett litet bord samt en blå omlott klänning !