Bonusdygnet i Las Vegas

Det är så glassigt och mycket som det ser ut! Häftigt att få se.
Detta dygn var inte ens planerat att vi skulle vara i Las Vegas. Jag hade bokat fel och trodde vi skulle vara framme den 13 september men vi reste bakåt i tiden och kom fram 12 september så vi fick ett bonus dygn. Detta kom vi fram till bara dagarna innan vi skulle resa så det blev lite panik att boka om bilen och fler hotellnätter.
Hur som helst så blev det bra, vi fick som sagt ett bonusdygn att utforska Las Vegas på innan det var dags att gå på Mr Olympia.
Vi hann med mycket bad och sol. På detta kort blickar JR upp på tornet Stratosphere vilket är vårt hotell för de första två nätterna.
Väldigt mycket casinospelande verkar det vara här. JR tycker det var en väldigt snabb observation av mig här i Las Vegas.
När man bor på hotell Stratosphere får man åka upp ganska obegränsat i tornet och vi gjorde det två gånger, en gång på dagen och såg folk hoppa skydive ut från tornet och en gång på sena kvällen då det var blixt-oväder, bägge var häftiga att se.
Här syns en galning hoppa ut från tornet.
 
Obligatorisk Insta-selfie.
Kolla in den blixten. En fantastisk vy.
Jag har inte haft någon kamera med mig på resan utan använder bara mobilen till kamera det blir lättast så. Vi har beslutat oss att inte lägga så mycket tid på mobilen under resan och det är jätteskönt. Dagarna blir mycket längre utan mobilen. Man hinner uppleva så mycket mer. Har dock lovat mig själv att blogga resan under tidens gång annars blir det inte av. Att blogga en resa blir ett bra minne.
En liten sväng till Hotellgymmet han vi med också.
På kvällen tog vi bussen som går 24-7 fram och tillbaka på Strippen och åkte in till centrum och såg alla coola byggnader och Bellagio-fontänerna.
Det var så varmt ute på kvällen att man trodde att man satt vid en öppen ugnslucka, det var som ett skämt!
 
 
#1 - - Mor:

Allt detta stora skrämmer mej, men det där i taket var vackert.